Lookbook style

Un fel de intro

Săptămâna aceasta la Style & Sillhouettes vorbim despre look-ul de revistă. Acel look fashion, pus la punct de la A la Z. Acel look care își desemnează posesoarea/posesorul ca fiind o persoană cu stil. Despre stil se pot spune multe,folosind cuvinte puține. Paradoxal, dar da. O vezi pe X. Jachetă neagră  din piele, rochie tip cămașă cu un animal print pe roșu (numit și „red leopard”), guler negru din lână, jambiere care arată super cute și bocanci perfecți. Despre toate ai putea să spui câte ceva… și ai vrea, dar până la urmă te rezumi la o simplă interjecție. „Uau..!”

La acest capitol o încadrez eu pe Anca. Acum două săptămâni când am vazut-o  îmbrăcată așa, am zis doar: „-Uau…! Ce fain!”

fashion

  • Bluză H&M, Divided Black
  • Jeans H&M Boyfriend
  • Colier Zara
  • Pantofi Zara
  • Ceas Moschino

busy

Tricourile și bluzele cu mesaje ocupă locul întâi în topul preferințelor designerilor pentru piesa de top a sezonului. Se scrie orice; de la simple cuvinte până la sloganuri. „I’m busy!” e funny și de efect!

zara

Fashionistas „feel” this type of shoes. It looks so good with jeans! Hype! Închei cu următorul citat care îi aparține lui Charlene May: “Every girl has a story, it’s not how she tells it, it’s how she wears it.”

Anca, îți mulțumesc pentru apariție!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s