True Colors Project

„Chiar şi diferiţi, suntem degetele aceleiaşi palme ce ţine planeta într-un echilibru perfect, cosmic şi spiritual.” (Ionuţ Caragea, Delir cu Tremurături de Gânduri) Un citat profund care evocă un paradox al fiinţei umane. Nu există doi oameni la fel, şi aici ma refer la fizionomie şi aspect; nici măcar gemenii. Ceva există în plus sau în minus care să îi aducă fiecăruia însuşirea de a fi unic. Şi totuşi, în ciuda acestui fapt, oamenii se aseamănă între ei. Suntem precum nişte zaruri aruncate într-un joc care are ca miză propria viaţă. Simţim la fel, gândim la fel, ne regăsim în aceleaşi vise şi idealuri.

Acesta a fost punctul de plecare a lui Remus Toderici, un cunoscut şi îndrăgit fotograf din Oradea, atunci când a pus bazele proiectului „True Colors”. „Deși suntem toți diferiți și deși avem culori diferite pe dinafarã și ne putem picta în moduri diferite, de fapt suntem toți la fel și conteazã cine suntem în interior”, a declarat Remus într-un interviu pentru Digi24.

True Colors vorbeşte despre acceptarea diversităţii şi despre respectul reciproc. Mi-a placut atât de mult această idee, încât mi-am dorit să iau şi eu parte la aşa ceva.

true colors photo

Pentru mai multe poze de la şedinţa foto şi nu numai, accesaţi profilul lui de Facebook: https://www.facebook.com/remus.toderici.photography

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s